NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust in een HotSpring jacuzzi in Duras

Een spa kopen in Duras? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Duras. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Duras

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Duras? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Duras. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Duras

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Sint-Truiden om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Het team plaatst de spa bij u thuis in Duras na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Kostprijs van uw spa

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Dat de jacuzzi spa in Duras afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Duras

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de spa’s van HotSpring verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de spa in Duras bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi spa in Duras met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Duras? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Duras met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Highlife spa’s in Duras beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Duras is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Duras te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-duras

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-duras

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-duras

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-duras
jacuzzi-kopen-duras

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-duras
jacuzzi-kopen-duras
jacuzzi-kopen-duras
jacuzzi-kopen-duras

Ontvang onze nieuwsbrief