NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Duisburg: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi kopen in Duisburg? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Duisburg.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Duisburg

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Duisburg buiten inwerken in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Duisburg

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Duisburg vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Duisburg

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Duisburg om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

HotSpring jacuzzi in Duisburg met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Duisburg u zorgen? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Duisburg overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Duisburg

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Duisburg? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Duisburg.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Duisburg is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Duisburg te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Duisburg

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Duisburg

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Duisburg

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Duisburg
Jacuzzi-kopen-Duisburg

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Duisburg
Jacuzzi-kopen-Duisburg
Jacuzzi-kopen-Duisburg
Jacuzzi-kopen-Duisburg

Ontvang onze nieuwsbrief