NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Drongen kom je tot rust

Graag een spa kopen in Drongen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Drongen. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Drongen

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Gent om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Drongen installeren. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Drongen

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Drongense jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi spa in Drongen inbouwt in de tuin. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles.

Kostprijs van uw Drongense spa

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Drongen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Drongen

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Drongen? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Drongen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Drongen

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de spa in Drongen? Geen zorgen, HotSpring spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten beperkt.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Drongen

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Highlife spa’s in Drongen beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Drongen is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Drongen te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-drongen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-drongen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-drongen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-drongen
jacuzzi-kopen-drongen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-drongen
jacuzzi-kopen-drongen
jacuzzi-kopen-drongen
jacuzzi-kopen-drongen

Ontvang onze nieuwsbrief