NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Drongen

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Drongen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Drongen en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Drongen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Drongen? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Drongen. jacuzzi HotSpring gezin

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Drongen

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Drongen? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Prijzen van jacuzzi's in Drongen

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Drongen overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Drongen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Drongen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Drongen met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Drongen schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Drongen

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s aan. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Drongen kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Drongen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Drongen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Drongen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Drongen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Drongen
Jacuzzi-kopen-Drongen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Drongen
Jacuzzi-kopen-Drongen
Jacuzzi-kopen-Drongen
Jacuzzi-kopen-Drongen

Ontvang onze nieuwsbrief