NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Driekapellen: kies voor kwaliteit met HotSpring

Wil u een jacuzzi kopen in Driekapellen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Driekapellen.

Prijzen van jacuzzi spa's in Driekapellen

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Driekapellen aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Driekapellen

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Driekapellen buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Driekapellen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi in Driekapellen geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Driekapellen

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Driekapellen? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Driekapellen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi spa in Driekapellen met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Driekapellen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Driekapellen

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Driekapellen. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Driekapellen is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Driekapellen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Driekapellen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Driekapellen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Driekapellen
Jacuzzi-kopen-Driekapellen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Driekapellen
Jacuzzi-kopen-Driekapellen
Jacuzzi-kopen-Driekapellen
Jacuzzi-kopen-Driekapellen

Ontvang onze nieuwsbrief