NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Dranouter: kwaliteitsvol genieten

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Dranouter? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Dranouter. Ga langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Dranouter

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Dranouter beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring hout

HotSpring jacuzzi spa in Dranouter met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Dranouter? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Prijs van uw jacuzzi spa in Dranouter

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Dranouter afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Dranouter

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Dranouter? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Dranouter. jacuzzi HotSpring sneeuw

Verregaande service voor uw jacuzzi in Dranouter

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Dranouter om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Dranouter

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Dranouter kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Dranouter is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Dranouter te ervaren? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Dranouter

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Dranouter

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Dranouter

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Dranouter
Jacuzzi-kopen-Dranouter

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Dranouter
Jacuzzi-kopen-Dranouter
Jacuzzi-kopen-Dranouter
Jacuzzi-kopen-Dranouter

Ontvang onze nieuwsbrief