NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Dormaal: kies voor kwaliteit met HotSpring

Woont u in Dormaal en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Dormaal. Kom langs bij één van de verdelers.

Prijs van uw jacuzzi in Dormaal

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Dormaal afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Dormaal

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Dormaal? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Dormaal en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

HotSpring jacuzzi in Dormaal met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Dormaal? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Dormaal

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Dormaal blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Dormaal

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinssamenstelling. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Dormaal kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Dormaal

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Dormaal om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Dormaal is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Dormaal? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Dormaal

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Dormaal

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Dormaal

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Dormaal
Jacuzzi-kopen-Dormaal

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Dormaal
Jacuzzi-kopen-Dormaal
Jacuzzi-kopen-Dormaal
Jacuzzi-kopen-Dormaal

Ontvang onze nieuwsbrief