NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Donk: een HotSpring voor elke stijl en woning

Graag een jacuzzi kopen in Donk? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Donk.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Donk

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Donk geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Donk

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Donk? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Donk.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Donk

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Donk buiten inwerken in de tuin of het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Prijzen van jacuzzi spa's in Donk

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Donk aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Donk

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Donk. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

HotSpring jacuzzi spa in Donk met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Donk? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Donk is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Donk

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Donk

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Donk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Donk
Jacuzzi-kopen-Donk

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Donk
Jacuzzi-kopen-Donk
Jacuzzi-kopen-Donk
Jacuzzi-kopen-Donk

Ontvang onze nieuwsbrief