NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Doel: kies voor kwaliteit met HotSpring

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Doel? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Doel. Ga langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi in Doel met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Doel? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw jacuzzi

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Doel afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Doel

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Doel? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Doel.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Doel

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Doel heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi in Doel

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Doel buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Doel

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Doel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Doel is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Doel te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Doel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Doel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Doel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Doel
Jacuzzi-kopen-Doel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Doel
Jacuzzi-kopen-Doel
Jacuzzi-kopen-Doel
Jacuzzi-kopen-Doel

Ontvang onze nieuwsbrief