NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Dilsen-Stokkem: een HotSpring voor elke stijl en woning

Graag een jacuzzi kopen in Dilsen-Stokkem? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Dilsen-Stokkem.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Dilsen-Stokkem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Dilsen-Stokkem geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring gezin

Prijzen van jacuzzi's in Dilsen-Stokkem

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Dilsen-Stokkem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Dilsen-Stokkem

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Dilsen-Stokkem? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Dilsen-Stokkem

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Dilsense jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Dilsen-Stokkem buiten inwerken in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Dilsen-Stokkem

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Dilsen-Stokkem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Dilsen-Stokkem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Dilsen-Stokkem

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Dilsen-Stokkem. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Dilsen-Stokkem is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Dilsen-Stokkem? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Dilsen-Stokkem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Dilsen-Stokkem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Dilsen-Stokkem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Dilsen-Stokkem
Jacuzzi-kopen-Dilsen-Stokkem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Dilsen-Stokkem
Jacuzzi-kopen-Dilsen-Stokkem
Jacuzzi-kopen-Dilsen-Stokkem
Jacuzzi-kopen-Dilsen-Stokkem

Ontvang onze nieuwsbrief