NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Dikkebus en kom volledig tot rust

Van plan om een spa te kopen in Dikkebus? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Dikkebus en ga langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Dikkebus

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Dikkebus zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Dikkebus

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Ieper. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de spa bij u thuis in Dikkebus installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Dikkebus

Over een spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Dikkebusse spa past bij de stijl van uw woning. Is uw woning modern, of eerder landelijk? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast heeft HotSpring spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de jacuzzi spa in Dikkebus bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Dikkebus

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Dikkebus? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Dikkebus

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Dikkebus? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de spa volledig, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Dikkebus en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijzen van spa's in Dikkebus

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Dikkebus overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Dikkebus is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Dikkebusse spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-dikkebus

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-dikkebus

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-dikkebus

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-dikkebus
jacuzzi-kopen-dikkebus

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-dikkebus
jacuzzi-kopen-dikkebus
jacuzzi-kopen-dikkebus
jacuzzi-kopen-dikkebus

Ontvang onze nieuwsbrief