NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Diets-Heur en geniet van de rust

Wil u een jacuzzi spa kopen in Diets-Heur? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Diets-Heur.

Design volgens uw smaak voor de spa in Diets-Heur

Een spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Diets-Heurse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi integraal af op uw woning en eigen smaak. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de jacuzzi in Diets-Heur bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring gezin

Klantvriendelijke service voor uw spa in Diets-Heur

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Tongeren om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Diets-Heur door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Diets-Heur

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Diets-Heur? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Diets-Heur.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Diets-Heur

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Diets-Heur? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige spa’s. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle spa’s in Diets-Heur met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Diets-Heur blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Prijzen van jacuzzi's in Diets-Heur

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi spa in Diets-Heur afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Diets-Heur is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Diets-Heur? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-diets-heur

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-diets-heur

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-diets-heur

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-diets-heur
jacuzzi-kopen-diets-heur

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-diets-heur
jacuzzi-kopen-diets-heur
jacuzzi-kopen-diets-heur
jacuzzi-kopen-diets-heur

Ontvang onze nieuwsbrief