NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Diegem: een HotSpring voor elke stijl en woning

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Diegem? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Diegem.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Diegem

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Diegem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Diegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

HotSpring jacuzzi in Diegem met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Diegem u zorgen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Prijzen van jacuzzi's in Diegem

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Diegem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Diegem

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor iedere gezinsgrootte. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Diegem buiten inwerken in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw jacuzzi in Diegem

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Diegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Diegem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Diegem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Diegem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Diegem te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Diegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Diegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Diegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Diegem
Jacuzzi-kopen-Diegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Diegem
Jacuzzi-kopen-Diegem
Jacuzzi-kopen-Diegem
Jacuzzi-kopen-Diegem

Ontvang onze nieuwsbrief