NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Deurle: kwaliteitsvol genieten

Wil u een jacuzzi spa kopen in Deurle? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een geschikte keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Deurle. Kom langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Deurle afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Deurle

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Deurle? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Deurle.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Deurle

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Deurle om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Deurle

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Deurle u zorgen? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Deurle

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Deurle buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Deurle

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Deurle vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Deurle is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Deurle te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Deurle

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Deurle

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Deurle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Deurle
Jacuzzi-kopen-Deurle

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Deurle
Jacuzzi-kopen-Deurle
Jacuzzi-kopen-Deurle
Jacuzzi-kopen-Deurle

Ontvang onze nieuwsbrief