NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Desselgem: kies voor kwaliteit met HotSpring

Graag een jacuzzi spa kopen in Desselgem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Desselgem.

Prijs van uw jacuzzi spa in Desselgem

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Desselgem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Desselgem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we langs in Desselgem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Desselgem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Desselgem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Desselgem

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Desselgem buiten inwerken in de tuin of het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Desselgem

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Desselgem? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Desselgem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Desselgem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Desselgem.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Desselgem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Desselgem? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Desselgem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Desselgem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Desselgem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Desselgem
Jacuzzi-kopen-Desselgem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Desselgem
Jacuzzi-kopen-Desselgem
Jacuzzi-kopen-Desselgem
Jacuzzi-kopen-Desselgem

Ontvang onze nieuwsbrief