NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Dessel: kwaliteitsvol genieten

Wil u een jacuzzi spa kopen in Dessel? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Dessel. Ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Dessel

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Dessel? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Daarmee houdt u het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Dessel

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Dessel. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Dessel

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Dessel vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijs van uw jacuzzi in Dessel

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Dessel aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Dessel

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Dessel? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Dessel.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Dessel

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Desselse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? Laat u verrassen door het grote aantal kleuropties en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Dessel kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Dessel is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Desselse jacuzzi? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Dessel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Dessel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Dessel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Dessel
Jacuzzi-kopen-Dessel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Dessel
Jacuzzi-kopen-Dessel
Jacuzzi-kopen-Dessel
Jacuzzi-kopen-Dessel

Ontvang onze nieuwsbrief