NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Denderhoutem: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi spa kopen in Denderhoutem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Denderhoutem en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Denderhoutem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Denderhoutem? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Denderhoutem. jacuzzi HotSpring hout

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Denderhoutem

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Denderhoutem? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Denderhoutem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Denderhoutem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design op maat voor uw jacuzzi in Denderhoutem

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Denderhoutem kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Denderhoutem

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Denderhoutem beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijs van uw jacuzzi spa in Denderhoutem

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Denderhoutem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Denderhoutem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Denderhoutem te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Denderhoutem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Denderhoutem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Denderhoutem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Denderhoutem
Jacuzzi-kopen-Denderhoutem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Denderhoutem
Jacuzzi-kopen-Denderhoutem
Jacuzzi-kopen-Denderhoutem
Jacuzzi-kopen-Denderhoutem

Ontvang onze nieuwsbrief