NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Denderhoutem

Een jacuzzi kopen in Denderhoutem? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Denderhoutem en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Denderhoutem

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Denderhoutem? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Denderhoutem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring hout

HotSpring spa in Denderhoutem met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de spa in Denderhoutem? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Prijzen van jacuzzi spa's in Denderhoutem

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Dat de spa in Denderhoutem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Denderhoutem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Denderhoutem schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Denderhoutem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Haaltert. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de spa. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Denderhoutem geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Denderhoutem

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Denderhoutemse spa aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. Het is bovendien mogelijk om de spa in Denderhoutem te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Denderhoutem is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Denderhoutem te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-denderhoutem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-denderhoutem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-denderhoutem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-denderhoutem
jacuzzi-kopen-denderhoutem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-denderhoutem
jacuzzi-kopen-denderhoutem
jacuzzi-kopen-denderhoutem
jacuzzi-kopen-denderhoutem

Ontvang onze nieuwsbrief