NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Deftinge: kwaliteitsvol genieten

Woont u in Deftinge en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Deftinge.

Prijs van uw jacuzzi spa in Deftinge

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Deftinge overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Deftinge

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Deftinge? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Deftinge met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Deftinge blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Deftinge

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Deftinge om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Deftinge

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Deftinge? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Deftinge.

Design op maat voor uw jacuzzi in Deftinge

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Deftinge buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Deftinge is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Deftinge te ervaren? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Deftinge

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Deftinge

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Deftinge

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Deftinge
Jacuzzi-kopen-Deftinge

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Deftinge
Jacuzzi-kopen-Deftinge
Jacuzzi-kopen-Deftinge
Jacuzzi-kopen-Deftinge

Ontvang onze nieuwsbrief