NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Burcht

Graag een jacuzzi spa kopen in Burcht? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Burcht.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Burcht

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Zwijndrecht om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Het team komt de spa bij u thuis in Burcht installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Burcht

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Burchtse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de jacuzzi in Burcht bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Burcht met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Burcht heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Prijzen van spa's in Burcht

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de spa in Burcht inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Burcht

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Burcht? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Burcht en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

HotSpring spa in Burcht met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Burcht u zorgen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi heel wat minder energie. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Burcht is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Burcht te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-burcht

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-burcht

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-burcht

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-burcht
jacuzzi-kopen-burcht

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-burcht
jacuzzi-kopen-burcht
jacuzzi-kopen-burcht
jacuzzi-kopen-burcht

Ontvang onze nieuwsbrief