NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Bunsbeek: kwaliteitsvol genieten

Graag een jacuzzi spa kopen in Bunsbeek? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Bunsbeek. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Bunsbeek

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Bunsbeek? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Bunsbeek. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi in Bunsbeek met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Bunsbeek? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Bunsbeek

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Bunsbeek buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

Prijzen van jacuzzi's in Bunsbeek

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Bunsbeek afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Bunsbeek met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Bunsbeek zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Bunsbeek

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Bunsbeek om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Bunsbeek is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Bunsbeek te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Bunsbeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Bunsbeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Bunsbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Bunsbeek
Jacuzzi-kopen-Bunsbeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Bunsbeek
Jacuzzi-kopen-Bunsbeek
Jacuzzi-kopen-Bunsbeek
Jacuzzi-kopen-Bunsbeek

Ontvang onze nieuwsbrief