NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Buken? Met HotSpring kom je tot rust

Woont u in Buken en wil u een spa kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Buken.

HotSpring jacuzzi in Buken met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Buken? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De spa’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring hout

Design volgens uw smaak voor de spa in Buken

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw Bukense jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in landelijke stijl, of eerder modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinsgrootte u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi in Buken te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Buken

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Kampenhout om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de spa. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis in Buken. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Kwaliteitsvolle spa’s in Buken met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Buken beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi spa's in Buken

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Buken inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Buken

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Buken? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Buken.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Buken is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Buken te beleven? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-buken

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-buken

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-buken

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-buken
jacuzzi-kopen-buken

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-buken
jacuzzi-kopen-buken
jacuzzi-kopen-buken
jacuzzi-kopen-buken

Ontvang onze nieuwsbrief