NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Buken

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Buken? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Buken.

Design op maat voor uw jacuzzi in Buken

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Buken kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring hout

Prijzen van jacuzzi's in Buken

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Buken inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Buken

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Buken zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

HotSpring jacuzzi in Buken met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Buken? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Buken

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Buken. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Buken

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Buken? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Buken.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Buken is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Buken te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Buken

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Buken

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Buken

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Buken
Jacuzzi-kopen-Buken

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Buken
Jacuzzi-kopen-Buken
Jacuzzi-kopen-Buken
Jacuzzi-kopen-Buken

Ontvang onze nieuwsbrief