NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Brussegem: een HotSpring voor elke stijl en woning

Van plan om een jacuzzi te kopen in Brussegem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een geschikte keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Brussegem. Ga langs bij één van de verdelers.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Brussegem

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Brussegem schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring gezin

Prijzen van jacuzzi spa's in Brussegem

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Brussegem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Brussegem met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Brussegem? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Brussegem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Brussegem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de verontreiniging van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Brussegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi in Brussegem

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s aan. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Brussegem buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Brussegem

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Brussegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Brussegem is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Brussegem te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Brussegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Brussegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Brussegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Brussegem
Jacuzzi-kopen-Brussegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Brussegem
Jacuzzi-kopen-Brussegem
Jacuzzi-kopen-Brussegem
Jacuzzi-kopen-Brussegem

Ontvang onze nieuwsbrief