NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Brussegem

Graag een jacuzzi spa kopen in Brussegem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Brussegem. Ga langs bij één van de verdelers.

HotSpring spa in Brussegem met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Brussegem een punt van verontrusting? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi beperkt tot een minimum. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. De extra kosten blijven met een HotSpring spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw spa in Brussegem

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Brussegemse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Brussegem te laten inwerken in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Brussegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Merchtem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de spa. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Brussegem geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Brussegem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Brussegem heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Prijs van uw jacuzzi spa in Brussegem

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi spa in Brussegem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Brussegem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de spa in Brussegem? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Brussegem.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Brussegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Brussegemse spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-brussegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-brussegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-brussegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-brussegem
jacuzzi-kopen-brussegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-brussegem
jacuzzi-kopen-brussegem
jacuzzi-kopen-brussegem
jacuzzi-kopen-brussegem

Ontvang onze nieuwsbrief