NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Brielen: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi spa kopen in Brielen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Brielen. Kom langs bij één van de verdelers.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Brielen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Brielen blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Brielen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase langs in Brielen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

HotSpring jacuzzi in Brielen met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Brielen een punt van verontrusting? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Brielen

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Brielen buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi in Brielen

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Brielen inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Brielen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Brielen? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Brielen.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Brielen is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Brielen te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Brielen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Brielen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Brielen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Brielen
Jacuzzi-kopen-Brielen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Brielen
Jacuzzi-kopen-Brielen
Jacuzzi-kopen-Brielen
Jacuzzi-kopen-Brielen

Ontvang onze nieuwsbrief