NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Bovekerke: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi kopen in Bovekerke? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Bovekerke.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Bovekerke

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Bovekerke? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Bovekerke en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

HotSpring jacuzzi in Bovekerke met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Bovekerke? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Bovekerke

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Bovekerke buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Bovekerke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Vooraf komen we langs in Bovekerke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Bovekerke

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Bovekerke schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijs van uw jacuzzi spa in Bovekerke

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Bovekerke aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Bovekerke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Bovekerke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Bovekerke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Bovekerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Bovekerke
Jacuzzi-kopen-Bovekerke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Bovekerke
Jacuzzi-kopen-Bovekerke
Jacuzzi-kopen-Bovekerke
Jacuzzi-kopen-Bovekerke

Ontvang onze nieuwsbrief