NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Borgerhout en geniet van de rust

Van plan om een spa te kopen in Borgerhout? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Borgerhout.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Borgerhout

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de spa in Borgerhout? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Borgerhout. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Borgerhout

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Borgerhout u zorgen? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi spa heel wat minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Kostprijs van uw Borgerhoutse jacuzzi

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi in Borgerhout inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor elke prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Borgerhout

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Borgerhoutse spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? U stemt de spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de jacuzzi in Borgerhout bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Borgerhout

De service van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Antwerpen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de spa. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Borgerhout installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Borgerhout

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Borgerhout heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Borgerhout is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Borgerhout te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-borgerhout

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-borgerhout

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-borgerhout

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-borgerhout
jacuzzi-kopen-borgerhout

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-borgerhout
jacuzzi-kopen-borgerhout
jacuzzi-kopen-borgerhout
jacuzzi-kopen-borgerhout

Ontvang onze nieuwsbrief