NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Borchtlombeek: kies voor kwaliteit met HotSpring

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Borchtlombeek? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Borchtlombeek. Kom langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Borchtlombeek

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Borchtlombeek om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring hout

Prijzen van jacuzzi's in Borchtlombeek

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Borchtlombeek inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Borchtlombeek

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Borchtlombeek? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Borchtlombeek

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Borchtlombeek? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi in Borchtlombeek. jacuzzi HotSpring sneeuw

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Borchtlombeek

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Borchtlombeek beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Borchtlombeek

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Borchtlombeek buiten inwerken in de tuin of het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Borchtlombeek is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Borchtlombeek te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Borchtlombeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Borchtlombeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Borchtlombeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Borchtlombeek
Jacuzzi-kopen-Borchtlombeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Borchtlombeek
Jacuzzi-kopen-Borchtlombeek
Jacuzzi-kopen-Borchtlombeek
Jacuzzi-kopen-Borchtlombeek

Ontvang onze nieuwsbrief