NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Booischot en geniet van de rust

Graag een spa kopen in Booischot? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Booischot.

Smaakvol design voor uw spa in Booischot

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw Booischotse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is uw huis landelijk, of eerder modern? U kan de jacuzzi integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Het is bovendien mogelijk om de spa in Booischot te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi in Booischot

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Heist-op-den-Berg om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de spa bij u thuis in Booischot door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Booischot

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de spa in Booischot? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsmiddel, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw spa in Booischot.

Prijs van uw spa in Booischot

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de spa in Booischot afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor elke prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Booischot

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Booischot een punt van verontrusting? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Booischot

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Booischot vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Booischot is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Booischot te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-booischot

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-booischot

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-booischot

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-booischot
jacuzzi-kopen-booischot

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-booischot
jacuzzi-kopen-booischot
jacuzzi-kopen-booischot
jacuzzi-kopen-booischot

Ontvang onze nieuwsbrief