NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop uw HotSpring jacuzzi in Boezinge

Graag een spa kopen in Boezinge? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Boezinge.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Boezinge

Zorgen over uw energierekening door de spa in Boezinge? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Boezinge

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de spa in Boezinge? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Boezinge.

Kwaliteitsvolle spa’s in Boezinge met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Boezinge zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Kostprijs van uw Boezingse jacuzzi

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi in Boezinge inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Smaakvol design voor uw spa in Boezinge

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw Boezingse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de spa in Boezinge bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Klantgerichte service voor uw spa in Boezinge

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Ieper om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis in Boezinge geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Boezinge is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Boezinge te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-boezinge

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-boezinge

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-boezinge

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-boezinge
jacuzzi-kopen-boezinge

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-boezinge
jacuzzi-kopen-boezinge
jacuzzi-kopen-boezinge
jacuzzi-kopen-boezinge

Ontvang onze nieuwsbrief