NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Boezinge: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi spa kopen in Boezinge? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Boezinge. Ga langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Boezinge inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Boezinge

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Boezinge? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Boezinge.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Boezinge

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Boezinge? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Boezinge

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Boezinge om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Boezinge

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Boezinge blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Boezinge

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Boezinge buiten inwerken in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Boezinge is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Boezinge te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Boezinge

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Boezinge

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Boezinge

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Boezinge
Jacuzzi-kopen-Boezinge

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Boezinge
Jacuzzi-kopen-Boezinge
Jacuzzi-kopen-Boezinge
Jacuzzi-kopen-Boezinge

Ontvang onze nieuwsbrief