NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Bikschote: kwaliteitsvol genieten

Wil u een jacuzzi kopen in Bikschote? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Bikschote. Ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Bikschote

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Bikschote? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Bikschote

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Bikschote? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Bikschote.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Bikschote

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Bikschote om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Design op maat voor uw jacuzzi in Bikschote

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinssamenstelling. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Bikschote buiten inwerken in de tuin of het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Bikschote inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Bikschote

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Bikschote vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Bikschote is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Bikschote te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Bikschote

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Bikschote

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Bikschote

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Bikschote
Jacuzzi-kopen-Bikschote

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Bikschote
Jacuzzi-kopen-Bikschote
Jacuzzi-kopen-Bikschote
Jacuzzi-kopen-Bikschote

Ontvang onze nieuwsbrief