NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Beveren-Aan-De-Ijzer

Wil u een jacuzzi spa kopen in Beveren-Aan-De-Ijzer? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Beveren-Aan-De-Ijzer en ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Beveren-Aan-De-Ijzer

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Beveren-Aan-De-Ijzer buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring hout

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Beveren-Aan-De-Ijzer

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Beveren-Aan-De-Ijzer? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Prijzen van jacuzzi spa's in Beveren-Aan-De-Ijzer

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Beveren-Aan-De-Ijzer afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Beveren-Aan-De-Ijzer

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Beveren-Aan-De-Ijzer. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Beveren-Aan-De-Ijzer

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Beveren-Aan-De-Ijzer? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Beveren-Aan-De-Ijzer.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Beveren-Aan-De-Ijzer met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Beveren-Aan-De-Ijzer schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Beveren-Aan-De-Ijzer is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Beveren-Aan-De-Ijzer te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Beveren-Aan-De-Ijzer

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Beveren-Aan-De-Ijzer

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Beveren-Aan-De-Ijzer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Beveren-Aan-De-Ijzer
Jacuzzi-kopen-Beveren-Aan-De-Ijzer

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Beveren-Aan-De-Ijzer
Jacuzzi-kopen-Beveren-Aan-De-Ijzer
Jacuzzi-kopen-Beveren-Aan-De-Ijzer
Jacuzzi-kopen-Beveren-Aan-De-Ijzer

Ontvang onze nieuwsbrief