NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Berchem: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Woont u in Berchem en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Berchem. Kom langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Berchem

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Berchem kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Berchem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Berchem? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de verontreiniging van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Berchem.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Berchem

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Berchem? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Prijs van uw jacuzzi in Berchem

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Berchem overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Berchem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Berchem geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Berchem

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Berchem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Berchem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Berchem te voelen? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Berchem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Berchem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Berchem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Berchem
Jacuzzi-kopen-Berchem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Berchem
Jacuzzi-kopen-Berchem
Jacuzzi-kopen-Berchem
Jacuzzi-kopen-Berchem

Ontvang onze nieuwsbrief