NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Berchem? HotSpring biedt je luxe en rust

Graag een jacuzzi kopen in Berchem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Berchem.

Kwaliteitsvolle spa’s in Berchem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Berchem vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring hout

Kostprijs van uw Berchemse jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de spa in Berchem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Berchem

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Kluisbergen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Berchem installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Berchem

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Berchem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudsprogramma met een interne sensor die de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw spa in Berchem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw spa in Berchem

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Berchemse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? U stemt de jacuzzi spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi in Berchem te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een HotSpring spa kan werkelijk alles.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Berchem

Zorgen over uw energierekening door de spa in Berchem? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. Met een HotSpring jacuzzi hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Berchem is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Berchem te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-berchem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-berchem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-berchem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-berchem
jacuzzi-kopen-berchem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-berchem
jacuzzi-kopen-berchem
jacuzzi-kopen-berchem
jacuzzi-kopen-berchem

Ontvang onze nieuwsbrief