NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Bellem

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Bellem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Bellem.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Bellem

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Bellem? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Bellem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Prijzen van spa's in Bellem

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de jacuzzi in Bellem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Bellem

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Bellemse spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi’s van verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Bellem inbouwt in de tuin. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Bellem

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Bellem geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring koppel

Klantvriendelijke service voor uw spa in Bellem

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Aalter om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis in Bellem. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

HotSpring jacuzzi in Bellem met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Bellem? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Bellem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Bellem te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-bellem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-bellem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-bellem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-bellem
jacuzzi-kopen-bellem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-bellem
jacuzzi-kopen-bellem
jacuzzi-kopen-bellem
jacuzzi-kopen-bellem

Ontvang onze nieuwsbrief