NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Bekkerzeel

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Bekkerzeel? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Bekkerzeel.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Bekkerzeel

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Bekkerzeel? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Bekkerzeel inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Bekkerzeel

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Bekkerzeel. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Bekkerzeel met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Bekkerzeel vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Bekkerzeel

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Bekkerzeel? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Bekkerzeel.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Bekkerzeel

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Bekkerzeel buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Bekkerzeel is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Bekkerzeel? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Bekkerzeel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Bekkerzeel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Bekkerzeel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Bekkerzeel
Jacuzzi-kopen-Bekkerzeel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Bekkerzeel
Jacuzzi-kopen-Bekkerzeel
Jacuzzi-kopen-Bekkerzeel
Jacuzzi-kopen-Bekkerzeel

Ontvang onze nieuwsbrief