NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Beigem kom je tot rust

Graag een jacuzzi kopen in Beigem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Beigem. Kom langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Beigem met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Beigem vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Beigem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Beigem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Beigem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Beigem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Grimbergen. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team komt de spa bij u thuis in Beigem installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kostprijs van uw Beigemse jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi spa in Beigem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Beigem

Zorgen over uw energierekening door de spa in Beigem? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi heel wat minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal.

Design volgens uw smaak voor de spa in Beigem

U denkt er goed over na wanneer u een spa koopt. Want u wil natuurlijk dat uw Beigemse spa past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U stemt de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinsgrootte ook is. U kan de jacuzzi in Beigem bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring is alles mogelijk.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Beigem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een spa in Beigem te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-beigem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-beigem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-beigem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-beigem
jacuzzi-kopen-beigem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-beigem
jacuzzi-kopen-beigem
jacuzzi-kopen-beigem
jacuzzi-kopen-beigem

Ontvang onze nieuwsbrief