NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Beek

Woont u in Beek en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een gepaste keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Beek. Ga langs bij één van de verdelers.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Beek

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Beek vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring vuur

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Beek

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Beek u zorgen? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die houdt het water langer verwarmd. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Beek

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Beek? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Beek en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Beek

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U kan de stijl van de jacuzzi spa op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinssamenstelling. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Beek buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Beek

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Beek om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Prijs van uw jacuzzi in Beek

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Beek aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Beek is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Beek te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Beek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Beek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Beek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Beek
Jacuzzi-kopen-Beek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Beek
Jacuzzi-kopen-Beek
Jacuzzi-kopen-Beek
Jacuzzi-kopen-Beek

Ontvang onze nieuwsbrief