NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Bavegem

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Bavegem? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Bavegem. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Bavegem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Bavegem? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Bavegem. jacuzzi HotSpring gezin

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Bavegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Bavegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Bavegem

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Bavegem buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Bavegem

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Bavegem u zorgen? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijzen van jacuzzi's in Bavegem

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Bavegem overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Bavegem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Bavegem beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Bavegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Bavegem? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Bavegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Bavegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Bavegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Bavegem
Jacuzzi-kopen-Bavegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Bavegem
Jacuzzi-kopen-Bavegem
Jacuzzi-kopen-Bavegem
Jacuzzi-kopen-Bavegem

Ontvang onze nieuwsbrief