NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Baasrode kom je tot rust

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Baasrode? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Baasrode.

Design op maat voor uw spa in Baasrode

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Baasroodse spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U stemt de spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast heeft HotSpring spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinsgrootte ook is. U kan de jacuzzi spa in Baasrode bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa. jacuzzi HotSpring gezin

Prijs van uw jacuzzi in Baasrode

In een spa investeert u weloverwogen. Dat de jacuzzi spa in Baasrode afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Baasrode

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Baasrode? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudsprogramma met een interne sensor die de verontreiniging van het water meet. De spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Baasrode en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Baasrode

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Baasrode? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw spa in Baasrode

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Dendermonde om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis in Baasrode. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Baasrode

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Baasrode vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Baasrode is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Baasrode te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-baasrode

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-baasrode

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-baasrode

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-baasrode
jacuzzi-kopen-baasrode

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-baasrode
jacuzzi-kopen-baasrode
jacuzzi-kopen-baasrode
jacuzzi-kopen-baasrode

Ontvang onze nieuwsbrief