NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Baardegem en geniet van de rust

Wil u een jacuzzi spa kopen in Baardegem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Baardegem. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Baardegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Aalst om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Baardegem geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring hout

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Baardegem

Bezorgd over uw energiefactuur door de spa in Baardegem? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi tot een minimum. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Design op maat voor uw jacuzzi in Baardegem

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw Baardegemse jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi spa volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de jacuzzi spa in Baardegem bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Baardegem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Baardegem vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw Baardegemse spa

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Dat de spa in Baardegem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Baardegem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Baardegem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw spa in Baardegem.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Baardegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Baardegemse jacuzzi? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-baardegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-baardegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-baardegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-baardegem
jacuzzi-kopen-baardegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-baardegem
jacuzzi-kopen-baardegem
jacuzzi-kopen-baardegem
jacuzzi-kopen-baardegem

Ontvang onze nieuwsbrief