NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Baaigem: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Woont u in Baaigem en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Baaigem en ga langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi in Baaigem

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Graag een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Baaigem kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Baaigem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Baaigem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw jacuzzi in Baaigem

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Baaigem aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Baaigem

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Baaigem? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Baaigem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Baaigem? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Baaigem.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Baaigem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Baaigem geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Baaigem is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Baaigem te voelen? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Baaigem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Baaigem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Baaigem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Baaigem
Jacuzzi-kopen-Baaigem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Baaigem
Jacuzzi-kopen-Baaigem
Jacuzzi-kopen-Baaigem
Jacuzzi-kopen-Baaigem

Ontvang onze nieuwsbrief