NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Attenhoven

Graag een jacuzzi kopen in Attenhoven? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Attenhoven.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Attenhoven

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Attenhoven? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Attenhoven. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi spa in Attenhoven met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi in Attenhoven een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Attenhoven

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Attenhoven buiten inwerken in de tuin of het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Prijs van uw jacuzzi in Attenhoven

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Attenhoven afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Attenhoven met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Attenhoven zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Attenhoven

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Attenhoven om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Attenhoven is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Attenhoven te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Attenhoven

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Attenhoven

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Attenhoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Attenhoven
Jacuzzi-kopen-Attenhoven

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Attenhoven
Jacuzzi-kopen-Attenhoven
Jacuzzi-kopen-Attenhoven
Jacuzzi-kopen-Attenhoven

Ontvang onze nieuwsbrief