NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Astene: kies voor kwaliteit met HotSpring

Wil u een jacuzzi kopen in Astene? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een prima keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Astene.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Astene

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Astene buiten in de tuin of het terras inwerken. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Astene

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Astene? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Astene.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Astene

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Astene om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Astene

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Astene vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

HotSpring jacuzzi spa in Astene met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Astene? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die houdt het water langer verwarmd. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon.

Prijzen van jacuzzi spa's in Astene

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Astene afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Astene is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Astene? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Astene

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Astene

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Astene

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Astene
Jacuzzi-kopen-Astene

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Astene
Jacuzzi-kopen-Astene
Jacuzzi-kopen-Astene
Jacuzzi-kopen-Astene

Ontvang onze nieuwsbrief