NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Ardooie

Woont u in Ardooie en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Ardooie en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Ardooie

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Ardooie? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Ardooie. jacuzzi HotSpring gezin

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Ardooie

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf langs in Ardooie om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Ardooie

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Ardooie geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Ardooie

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Ardooise jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Ardooie buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Ardooie

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Ardooie? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Daarmee houdt u het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Prijzen van jacuzzi's in Ardooie

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Ardooie aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Ardooie is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Ardooise jacuzzi? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Ardooie

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ardooie

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ardooie

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ardooie
Jacuzzi-kopen-Ardooie

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ardooie
Jacuzzi-kopen-Ardooie
Jacuzzi-kopen-Ardooie
Jacuzzi-kopen-Ardooie

Ontvang onze nieuwsbrief