NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Appels: kies voor kwaliteit met HotSpring

Van plan om een jacuzzi te kopen in Appels? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Appels.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Appels

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring biedt voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s aan. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Appels buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring hout

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Appels

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Appels schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijzen van jacuzzi spa's in Appels

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Appels afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Appels

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Appels? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Appels

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Appels om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Appels

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Appels? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Appels en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Appels is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Appels te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Appels

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Appels

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Appels

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Appels
Jacuzzi-kopen-Appels

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Appels
Jacuzzi-kopen-Appels
Jacuzzi-kopen-Appels
Jacuzzi-kopen-Appels

Ontvang onze nieuwsbrief