NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Afsnee: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi kopen in Afsnee? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een gepaste keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Afsnee.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Afsnee met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Afsnee schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring hout

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Afsnee

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Afsnee u zorgen? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Afsnee

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Afsnee buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Afsnee

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Afsnee om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Afsnee

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Afsnee? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Afsnee.

Prijs van uw jacuzzi in Afsnee

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Afsnee inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Afsnee is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Afsnee te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Afsnee

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Afsnee

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Afsnee

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Afsnee
Jacuzzi-kopen-Afsnee

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Afsnee
Jacuzzi-kopen-Afsnee
Jacuzzi-kopen-Afsnee
Jacuzzi-kopen-Afsnee

Ontvang onze nieuwsbrief