NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Adinkerke? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Adinkerke? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een prima keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Adinkerke. Kom langs bij één van de verdelers.

Prijzen van spa's in Adinkerke

Een spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Adinkerke aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi in Adinkerke met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de spa in Adinkerke? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Adinkerke

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife spa’s in Adinkerke beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Adinkerke

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Adinkerkse spa aansluit bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast heeft HotSpring spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Adinkerke te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, een spa van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Adinkerke

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Adinkerke? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw spa in Adinkerke.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Adinkerke

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van De Panne om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Adinkerke door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Adinkerke is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Adinkerke te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-adinkerke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-adinkerke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-adinkerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-adinkerke
jacuzzi-kopen-adinkerke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-adinkerke
jacuzzi-kopen-adinkerke
jacuzzi-kopen-adinkerke
jacuzzi-kopen-adinkerke

Ontvang onze nieuwsbrief